јун 30, 2024 | Време читања: 4 минута

Летњи конверзациони курс српског језика: Let’s Make Friends

Летњи конверзациони курс српског језика: Let’s Make Friends

Лето је идеално време за учење нечег новог, упознавање нових људи и стварање незаборавних успомена. Ако боравите у Србији и желите квалитетно да испуните време, да се упознате са српским језиком и културом на занимљив и интерактиван начин, Академски центар знања има савршено решење за вас! Наш летњи курс српског језика за странце,  Let’s Make Friends, започиње 10. јула и обухвата 30 часова пуних конверзације, смеха и учења.

Више од обичног курса

Курс Let’s Make Friends је осмишљен тако да вам омогући да савладате основе конверзације на српском језику током вашег боравка у Србији. У оквиру курса, научићете како да се упознате са људима, који су наши обичаји, како да поручите храну у ресторану, како да комуницирате са локалним становништвом и како да се снађете на бројним фестивалима.

Шта можете да очекујете од курса?

Наш курс је дизајниран тако да вас увуче у срж српског језика и културе кроз практичне и реалне ситуације. Било да сте у ресторану, излазите са пријатељима, посећујете фестивале, путујете или уживате у hiking авантурама, научићете како да се споразумевате са лакоћом. Кроз сваку лекцију, наши искусни професори ће вас провести кроз најважније аспекте српског језика, истовремено вам представљајући богату културу и обичаје Србије на такав начин да ћете језик добро запамтити и усвојити.

Шта обухвата курс?

–  30 часова од по 45 минута: курс је интензиван и траје током целог лета.

– Специјалне и снижене цене: цена је прилагођена да буде приступачна свима који желе да уче српски језик. За само 150 евра добијате 15 двочаса српског језика.

– Практичне вежбе: сваки час је осмишљен тако да укључује практичне вежбе конверзације и интеракције.

Предности похађања курса

Споразумевање – научићете како да комуницирате на српском језику у свакодневним ситуацијама, што ће вам олакшати боравак у Србији.

Упознавање: имаћете прилику да упознате људе из различитих крајева света и да са њима делите своја искуства и приче.

Стварање веза: кроз интерактивне часове и заједничке активности, створићете пријатељства која ће трајати дуго након завршетка курса.

Наставак учења: по завршетку курса, можете да наставите са учењем српског језика на вишим нивоима, унапређујући своје знање и вештине.

 

Где и како се одржава курс?

Курс се одржава у учионици Академског центра знања, која је опремљена свим потребним средствима за интерактивно учење. Уколико вам више одговара, можете се придружити курсу и онлајн, што вам омогућава да учите из удобности свог дома или било које друге локације.

 

Пријавите се данас!

Не пропустите прилику да се придружите нашем летњем курсу српског језика за странце. Let’s Make Friends је више од обичног курса језика – то је искуство које вас повезује са новим људима, културом и даје вам самопоуздање да комуницирате на српском језику.

Пријавите се одмах и започните своје путовање кроз српски језик и културу! Пријаву је могуће попунити директно на овом линку, а за више информација и пријаву, контактирајте нас директно.

Видимо се!