фебруар 26, 2024 | Време читања: 4 минута

Гостовање Академског центра знања у емисији Србија онлајн на KCN1 телевизији

Гостовање Академског центра знања у емисији Србија онлајн на KCN1 телевизији

Професорка Ксенија Николић, предавач српског језика и књижевности и координаторка за наставу, и Марко Радуловић, професор књижевности и српског језика, из Академског центра знања, били су посебни гости у емисији  „Србија онлине“  на телевизији КЦН1,  коју води познати нишки новинар Драган Виденовић.

У оквиру интервјуа, професори су представили програме које нуди Академски центар знања, наглашавајући да је основни циљ ове школе окупљање ентузијаста из академских кругова са јасном визијом: пружити најквалитетнију обуку и знање за упис жељене средње школе, уз подршку родитељима током важног животног корака њихове деце.

„Похађањем  наших припремних курсева, родитељи и ђаци добијају додатни извор сигурности и поверења током стресног процеса уписа у средње школе“, истакла  је професорка Николић.

Посебна пажња посвећена је и Академском центру знања као признатом пружаоцу сертификованих курсева српског језика као страног и завичајног. Ови курсеви отварају врата за све појединце који теже успеху у својим академским подухватима.

Локација школе, Првомајска 63/14, Ниш 18000, постала је централно место за све који желе врхунску припрему, а контакт телефон 069 4122007 доступан је за све додатне информације.

Наглашено да је у току последњи уписни рок за припрему завршног испита из српског језика и књижевности, као и математике. Посебно се истиче да је Академски центар знања једина школа у граду која пружа припреме за специјализована ИТ одељења у гимназијама и средњим школама.

Осим ђака из Ниша, онлајн наставу похађају и ђаци из целе Србије, укључујући градове као што су Београд, Нови Сад, Краљево, Зубин Поток и други.

Ово ексклузивно гостовање додатно је потврдило позицију Академског центра знања као лидера у пружању врхунске обуке и подршке за будуће средњошколце, као и за студенте који уче српски језик као страни и завичајни.