О нама

Шта добијете када ЗНАЊЕ ставите у сам центар учења, а не петице без покрића? Када иза постигнутих резулата стоји константан напредак ваше деце и њихово самопоуздање у сопствени рад? Добијате школу од поверења која даје резултате.

Желимо вам добродошлицу у Академски центар знања. Наша школа је основана с једним циљем: да пружи најквалитетнију обуку и знање за упис жељене средње школе и да омогући подршку родитељима у току велике животне прекретнице њихове деце. Упис у средње школе је подједнако стресан процес за родитеље, као и за ђаке, због чега је похађање наше припремне наставе додатни извор сигурности и поверења за све.

Академски центар знања такође сертификованим курсевима српског језика као страног и завичајног отвара врата свим појединцима који теже успеху у својим академским подухватима.

Академски центар знања – наша мисија

Пуно име наше школе Академски центар знања одражава суштинску сврху нашег постојања. Нудимо широк спектар програма језика како бисмо помогли у остваривању ваших академских циљева. Сматрамо да је знање кључна компонента личног и професионалног развоја и зато тежимо да га учинимо доступним свима. Помозите нам да заједнички повратимо поверење у образовање и праве вредности. Наш скраћени назив „Аз центар“ потиче од првог старословенског слова и симболизује почетак, темеље и значај писмености.

Контактирајте нас

Придружите нам се већ данас. За додатне информације, пријаву или питања, слободно нас контактирајте путем телефона или е-маила.

Добродошли у Аз центар, место где знање постаје моћ!